Bli medlem
Nya profiler:   OldDaddy55 62 år   Lars-L 56 år   andrei.andrei333 36 år   Dagma 36 år   fler nya 
Update: OldDaddy55 laddade upp bilden Så ser jag ut  Visa fler updates

Medlem, ej online, personlig hemsidebild. Sällskapslös  |   67 år  |   Finland  |   Senast online 10/8-18

Klicka för förklaringKlicka för förklaring av näsdukarnaKlicka för förklaring av näsdukarnaKlicka för förklaringKlicka för förklaringKlicka för förklaring av näsdukarnaKlicka för förklaring av näsdukarnaKlicka för förklaring
 
Kille, gillar killar  |   är singel  |  Söker vänner, en sexträff och ett fast förhållande. Sällskapslös gillar killar som är yngre.
Kontakta Sällskapslös

Har webcam!
Epost, MSN etc Visa mer/mindre information
Hemlig epost
MSN:
Har

Mer info om medlemskontot Visa mer/mindre information
Medlem sen: 24/8-11
Senast online 10/8-18
Besökare i Augusti: 3
Besökare totalt: 1478
Senaste besökarna:
Logga in som medlem för att se vilka som besökt sidan  Bli medlem

Medlem, ej online, personlig hemsidebild.Bildens poäng: 2   Rösta på bilden

Kille för träff Guy to meet

Would like to find a guy interested to meet. Especially interested in a "not native Scandinavian" guy would like to improve Swedish language and maybe do some practicing in shop. Just write me if it sounds interesting! Utomnordisk nationalitet eller etnicitet i största allmänhet spelar ingen roll. Är intresserad av svarta/asiater/färgade, men det är på inget sätt något krav. Alla unga kul killar är förstås välkomna att skriva.

Långsökt, javisst. Tror inte att nån hör av sej och visar intresse... Söker i alla fall en ung kille i åldern upp till max 22, intresserad att åka ut till en ö i skärgården och fördriva lite tid med en äldre man. Spelar ingen roll vilken hudfärg, nordisk eller utomnordisk bara du trivs på en liten ort vid havet. Kunde kanske t.o.m. passa utmärkt för en "invandrare" som vill träna svenska. Är inte i första hand ute efter snabb sex, men förstås bra om vi trivs tillräckligt för sånt också.
Är själv en ungdomlig kille, smal, ickerökare, tar en bastuöl ibland och lite vin till lördagsbiffen. :) Jobbar inte längre. Är singel och bor ensam. Skulle uppskatta lite sällskap av en ung kille och tror att jag har nånting att ge. Gärna nån som kan stanna en längre tid, vecks, månad eller så. Jag antar att åldern avskräcker, men jag är inte den typ man brukar associera till en ca. 60-åring. Nån som törs svara???
Svara med din bild helst till min e-post!
2017-08-13

Betraktelse från en skärgårdsö...

Skärgårdskillen sitter vid köksbordet. just avnjutit mitt förmiddagskaffe med hembakat fullkorns hemvetebröd, Åländsk ost och lokalt odlad tomat. Riktigt skönt faktiskt i ensamheten, men visst hade det varit kul med nån på andra sidan bordet. Tittar ut över sjön som ligger nästan blank. Vädret kan inte riktigt bestämma sej. Mellan nån lätt r...
Topplista:
1. Stugan

2. Snabba båtar3.
Länkar:
Musiksmak:
reggae & ska
schlager & eurodisco
pop & rock

Intressen:
datorer
hemmakvällar
mat & vin
resor
Sällskapslös är mellan 185 och 195 centimeter lång och smal.
När Sällskapslös ser sig själv i spegeln så ser Sällskapslös en snygging med kort hår, ringar i öronen och piercing (fråga var).
Klädstil
vanligt

Gästbok
Logga in som medlem för att se Sällskapslös gästbok   Bli medlem