Bli medlem
Frågor från läsarna besvaras i Fråga Bögen

Förvirrad nybög vill ha råd

Fråga Bögen har lagts på is tillsvidare.
Homo- och bifrågor Kära Sylvester.. Har nyligen kommit underfund med att jag är bög. Har haft flickvän och trodde först att det var en fas, sedan att jag var bi men ne, jag är bög.

Ingen vet och jag har inte haft sex med en kille förut, men är 20 och känner att jag vill inte vara oskuld vad det gäller killar längre.
Försökte hitta trådar lite över allt om hur man har sex med killar, vet det låtar dumt och självklart vet jag hur det hela går till. men lite pointers och ex, säg att man träffar en skön kille på krogen hur vet man om han är topp, bottom eller versatile.. hell, vet inte ens vad jag själv är än..

//nygay


Svar från Bögen:
Hej!
Grattis till att ha tagit steget till att vara ärlig mot dig själv. Det är det svåraste av allt. Vad som kommer sen är faktiskt inte så svårt.

Angående sexet så brukar det ge sig självt. I normala fall i Sverige, och om du inte besöker SLM eller nåt annat ställe där sexualiteten är mer uttalad och utmejslad medvetet, så är det flesta killar "versatile" på det sättet att man anpassar sig. Det finns förstås inga siffror på det här, men jag vågar lova att de flesta inte har analsex alls med ett one night stand som de träffar på krogen. Inte om inte båda är väldigt förtjusta i det. Skulle du träffa en kille och gå hem med honom så blir han alltså inte besviken om det inte skulle bli till att knulla. De flesta grabbar är väldigt hänsynsfulla när det gäller den saken, speciellt om du säger att du inte gjort det förut.

Så visst finns det "bottoms" och "tops" i verkligheten, men jag vet inte hur man skulle kunna ge dig några pointers. Är det en superfjollig kille är väl chansen att han är bottom en smula förhöjd, men många supermanliga killar vill också vara bottoms ibland.

Så ta det lugnt. Nöj dig med att kyssas, runka varandra och suga lite första gångerna. Det räcker! När du till sist träffar på en kille som är väldigt bra älskare och som du vill ska visa dig något mer, så gör ni det tillsammans som käns bäst.

lycka till!


//Bögen

Kommentera den här artikeln?
För att kunna starta eller delta i diskussioner på Sylvester behöver du först bli medlem. Det är gratis och tar bara några minuter.

Redan medlem? Logga in här

Ingen har kommenterat den här artikeln än.