Bli medlem
Frågor från läsarna besvaras i Fråga Bögen

Kan man se om pojkvännen är otrogen?

Fråga Bögen har lagts på is tillsvidare.
Kärlek Hej! Jag undrar lite om hur man kan se att sin pojkvän är otrogen?
Han svarar inte på meddelanden så ofta.. och han har offta besök sent på kvällarna, det gör att jag börjar undra om han ljuger... för att han va barnvakt en kväll.. och när jag sände meddelande då så sa han att han hade besök.. då va klockan 22.00 liksom.. men han säger hela tiden att han bara älskar mig liksom...

//Kille 16


Svar från Bögen:
Hej kille16, vilken jobbig situation du är i. Du behöver konfrontera din pojkvän och berätta om din osäkerhet och att det gör dig ledsen att inte få veta vad han gör. Han har förstås rätt att umgås med vem han vill, men om du nu är svartsjuk och han vet om det kanske han kan se till att vara lite extra tydlig med vilka han umgås med och vad han har för sig.
Även om ni är tillsammans har ni ju rätt att ha ett privatliv, men du har också rätt att kräva att han inte sårar dig genom att smyga.

Att han har besök kl 22 på kvällen är förstås inget tecken i sig på att han träffar nån annan. Inte heller att han inte svarar på dina sms direkt. Kanske behöver han få vara ifred ibland, helt enkelt?

Annars skulle jag vilja överlåta åt Sylvesters medlemmar att ge tips på tecken på att pojkvännen är otrogen. Vad har ni för tips till den här killen?


//Bögen

Kommentera den här artikeln?
För att kunna starta eller delta i diskussioner på Sylvester behöver du först bli medlem. Det är gratis och tar bara några minuter.

Redan medlem? Logga in här

Ingen har kommenterat den här artikeln än.