Bli medlem
Frågor från läsarna besvaras i Fråga Bögen

Han är kanske kär i Julia...

Fråga Bögen har lagts på is tillsvidare.
Kärlek Kära Sylvester.. Jag är kär i en kille i min klass, men han tror att jag är missbildad för att jag är mobbad och klär mig annorlunda. Alla säger att han är bög för att han rör på killars bakdelar men nu så har jag fått veta av en kompis att han är kär i en som heter julia och nu går jag och tänker på det hela tiden... snälla snälla snälla!!! har du/ni några bra tips som kan få honom att gilla mej, jag har provat prata med honom och massa saker men det hjälper inte, SNÄLLA HJÄLP!!!!!!!!

//me <3


Svar från Bögen:
Hej!
Jag tycker att du ska vänta med att försöka charma honom tills du vet om han faktiskt är kär i den här Julia. För om det ryktet skulle visa sig vara sant så får du ju helt enkelt att acceptera att det inte blir du och han - inte så länge han är kär i nån annan.

Jag vet inte om man kan få en kille som inte är bög eller bi att gilla en annan kille på det sättet. Varken med smicker eller tjat. Men enda sättet du kan ta reda på om han också gillar killar är ju genom att bli hans kompis.

Har ni några gemensamma intressen? Gillar samma musik? Håller på samma fotbollslag? Om ni har nånting gemensamt - försök att prata med honom om det. Om det inte finns en enda sak ni har gemensamt, då tror jag faktiskt inte att ni passar ihop i alla fall.

Lycka till!


//Bögen

Kommentera den här artikeln?
För att kunna starta eller delta i diskussioner på Sylvester behöver du först bli medlem. Det är gratis och tar bara några minuter.

Redan medlem? Logga in här

2 kommentarer har lämnats hittills:
tåmmie skrev 8/4-08:
1. Okej, ska testa!


Robin1 skrev 20/4-08:
4. nalle: att charma och att bli kompis kan ju vara samma sak? Att närma sig någon är ju lika mycket för att ta reda på om han är något för dig, inte bara att visa att du är något för honom!

Förutsatt att man inte bara går på utseende förstås.