Bli medlem
Frågor från läsarna besvaras i Fråga Bögen

Traumatisk upplevelse spökar

Fråga Bögen har lagts på is tillsvidare.
Kärlek Jag har träffat en en underbar kille som är några år yngre än mej. Vi har umgåtts ett tag, men i går kväll skulle vi för första gången ha analsex. För mej gick det lätt att sätta på min rara pojkvän, men när han skulle upp och in i min anal med pekfingret (jag ville börja försiktigt) så låste det sej för mej. Jag vet orsaken till detta stopp, och det beror på att jag under högstadietiden blev misshandlad av några klasskamrater i duschen efter en gymnastiklektion, där dom avslutningsvis förde upp ett kvastskaft i rövva min, bakband mej, slog mej medvetslös och kasta in mej i bastun och spärrade dörren. Min pojkvän vill gärna in i mej och jag vill också få känna honom där bak, men så fort han kommer med pekfingret vid ringsmuskeln så låser det sej för mej. Snälla, hjälp mej att komma över den spärren, för jag vill verkligen inte vara oskuld där bak för resten av livet!

Oskulden från byn!


Svar från Sylvester:
Hej du oskuld,
Hjälp, vilken historia! Jag förstår alldeles utmärkt att en sån upplevelse i tonåren sätter spår för resten av livet. I själen förstås, och tydligen också i rumpan.

Så till dina älskogproblem med pojkvännen. Jag tror inte alls att det är kört för er del, det krävs bara lite lugn och ro och tålamod från bådas sida. Du ska veta att mången kille som gillar killar upplevt att "det låser sig" de första gångerna, och jag kan intyga att det kan hända även den mest erfarne om man inte är försiktig. Ringmuskeln får lätt kramp om man inte tar det försiktigt, nämligen. Är man dessutom nervös och har en så jobbig upplevelse som du i bagaget är det förstås svårt att slappna av.

Du måste lära dig hur din kropp funkar, och din pojkvän måste också försöka tolka dina signaler. Ni får inte ha bråttom. Varför inte "öva" på egen hand? Jag menar inte att du ska springa och köpa en gurka och försöka pressa in, utan att du t ex känner dig för t ex med massor av glidmedel och dina egna fingrar. "10-sekunderstricket" borde varje bög lära sig. Håll något (t ex två fingrar eller en snopp) försiktigt pressat mot hålet i 10 sekunder. Plötsligt slappnar du av lite. Det är en början, i alla fall.

Så experminentera och ta det låååångsamt så ska du se att du inte behöver dö med svendomen kvar!


//Sylvester

Kommentera den här artikeln?
För att kunna starta eller delta i diskussioner på Sylvester behöver du först bli medlem. Det är gratis och tar bara några minuter.

Redan medlem? Logga in här

Ingen har kommenterat den här artikeln än.