Bli medlem
Frågor från läsarna besvaras i Fråga Bögen

Är vi på riktigt nu?

Fråga Bögen har lagts på is tillsvidare.
Kärlek Hur vet man egentligen att man redan är tillsammans med någon eller inte? Jag har varit med en kille i tre månader nu...saker och ting har blivit ännu mer seriöst de senaste veckorna, t ex sover jag över hos honom fler dagar i veckan, äter middag med honom och sånt. Men problemet är att jag inte vet ändå var vi står. Börjat som kk och nu vet jag inte vad det är. Vågar inte ta upp ämnet heller

Förslag?

//Meet A Romantic Kind


Svar från Bögen:
Hej "M.A.R.K"!
Förhållanden är som snöflingor - det finns inte två som ser likadana ut (eller den bittrare tolkningen: "Vackra att se på - men kalla och geggiga att ta i"). Det är ju definitivt någon form av förhållande ni har med varann men jag är rädd att det enda sättet att bena ut åt vilket håll det är på väg är att faktiskt ta upp ämnet för diskussion.
Du skriver att du inte vågar ta upp ämnet men om jag förstår dig rätt så vill du mer än bara vara kk med den här killen, eller? Tja, kanske det viktigaste av allt i ett förhållande (om man inte har helt utomjordiskt sex) är att man kan prata med varandra.
Om du inte tar upp ämnet så sätter du ju killen i en guldsits om han är förhållandeneurotiker (ca fem av tio bögar är det) och bara vill ha lite kravlös sex och sällskap framför '24'.
Lycka till!


//Bögen

Kommentera den här artikeln?
För att kunna starta eller delta i diskussioner på Sylvester behöver du först bli medlem. Det är gratis och tar bara några minuter.

Redan medlem? Logga in här