Bli medlem
Frågor från läsarna besvaras i Fråga Bögen

Kär i KK:n

Fråga Bögen har lagts på is tillsvidare.
Kärlek Hej Bögen! Den här spalten har hjälpt mej med många problem i mitt liv, men nu har jag ett till!
För några månader sen träffade jag en kille som jag tyckte jättemycket om. Vi träffades ofta och han ville alltid ha sex. Vi gjorde aldrig något annat och vi sågs bara på nätterna när ingen annan såg oss. När jag försöker vara med honom annars verkar det som om jag inte finns. En dag såg det även ut som om han flörtade med en annan kille! Jag tror att han bara vill ha mig för att ha sex. Jag vet inte vad jag ska göra! Jag älskar honom även fast han inte verkar gilla mej. Ska jag fortsätta och låtsas som ingenting eller ska jag sluta träffa honom även fast jag älskar honom? Snälla, hjälp mej!

//Utnyttjad


Svar från Bögen:


Hej "Utnyttjad"!
Det du borde göra nu, innan du blir helt nere i den här snubben, är att läggqa korten på bordet.
Kanske tycker han att det blir jobbigt att träffas om han inte känner likadant, men ärligt talat, är det verkligen bättre att fortsätta träffa honom under de nuvarande premisserna?
Som det ser ut nu finns ju du där för honom, behagligt nog, när han blir kåt och vill knulla. Och om du inte tar bladet från munnen hur ska han då kunna veta att du vill ha ett djupare förhållande?
Säg som det är och blir det avslag så var det väl inte menat men situationen blir knappast bättre av att du tiger och lider.
Lycka till!


//Bögen

Den här artikeln går inte att kommentera