Bli medlem
Frågor från läsarna besvaras i Fråga Bögen

Chanslös

Fråga Bögen har lagts på is tillsvidare.
Homo- och bifrågor Hej! Jag är fyllda fyrtio, är lätt överviktig, bor i en liten stad, har taskigt ekonomi och jag tänder på unga snygga killar, men har inte en f****ng chans på dom.
Vad ska jag göra?
Är alldeles för trött på att dra en handtralla.
Jag har trots att jag har varit bög i över tjugotvå år ännu inte fått gjort det med någon. Jag fattar inte att jag stått ut så länge.
Ge mej både hjälp och råd om vad jag ska göra? Självmord, eller?

Gay Famous


Svar från Bögen:
Hej "Gay..."!
OK nu har du räknat upp allt som du ser som brister hos dig själv. Äldre blir vi alla, perfekt kropp är rätt sällsynt och ekonomin går att förändra.
Du måste bryta dig ur den onda cirkeln du hamnat i.
Kanske flytta till en ny stad, fundera på att byta jobb eller börja plugga eller göra något annat radikalt som gör att du kan bryta mönstret.
Jag förstår att det måste kännas skitjobbigt att ta första steget men som det ser ut nu, vad har du att förlora?
Du måste också ta dig ur tankarna att allt är hopplöst. Du skriver att du tänder på, "unga snygga killar", är dina krav orimliga?
Att sätta upp orimliga krav på den första älskaren när man har väntat tjugotvå år kanske inte är så konstigt men är det inte dags att du försöker hitta någon, vem som helst, att dela med dig av dina tankar med?
Då kanske inte det viktigaste är att personen är ung eller snygg?
Du kanske ska satsa på att försöka bli riktigt bra vän med någon som sitter i samma skit som du själv (t ex genom Sylvester) och försöka jobba vidare från det.
Självmordstankar leder hursomhelst aldrig till något bra och du måste försöka se bortom de år du har "förlorat". Försök istället visualisera en framtid du skulle kunna leva med och gör upp en plan för hur du skulle kunna ta dig dit. Om du tar första steget så kommer nästa steg att kännas betydligt lättare.
Jag hoppas av hela mitt hjärta att du får det bättre.


//Bögen

Den här artikeln går inte att kommentera