Bli medlem
Frågor från läsarna besvaras i Fråga Bögen

Tomgång...

Fråga Bögen har lagts på is tillsvidare.
Kärlek Kära Bögen!
Jag har ett problem, jag är 21 och min kille är nästan 25 år äldre än jag och han vill aldrig ligga med mig längre. Förut ville han det men nu är det 3 månader sen vi ens runkade. Det är väl inte så konstigt att jag bli sugen på andra killar så, och det har hänt att jag varit otrogen. Jag tycker vi har det ganska "tomgångigt" i förhållandet, men törs inte göra slut, jag har ju ingen konkret anledning. Vad ska jag göra?

PS, eftersom jag inte är smal, brun ovh vältränad finns det väl inga killar som är intresserade av mig. Jag har inte råd att betala en hyra själv heller om jag skulle bli ensam...

Kramar
"Milou"Svar från Bögen:
Hej Milou!

Du och din kille måste börja prata med varandra om ni ska fortsätta vara tillsammans. Vet du varför han agerar som han gör? Har du frågat? Jag får intrycket av att du är tillsammans med din kille mest av rädsla för att bli ensam. Om så är fallet, är det grymt både mot din pojkvän och dig själv. Att du inte skulle kunna hitta någon som vill ha dig för att du inte är smal, brun och vältränad är skitsnack. Att alla har olika smak är en ganska sliten klyscha, det är dock sant. Se bara på alla specialsidor på internet med knubbiga killar, håriga killar, androgyna killar etc. När du bestämmer dig för hur du ska göra, låt inte sånt som hyra spela in, du är viktigare och sånt ordnar sig alltid till slut. Lycka till!


//Bögen

Den här artikeln går inte att kommentera