Bli medlem

Sylvester finansieras med din hjälp

Sylvesters framtid

Sylvester online igen med nygammal ägare
Här hittar du information om Sylvester efter driftstoppet. Sajten har bytt ägare från Sy...  

Vi har hjälpt Sylvester vintern 2010/11
Här listar vi medlemsnamnet på de medlemmar som varit med och hjälpt Sylvester att få in...  

Sylvester behöver din donation - vi samlar in 7980 kr
Sylvester.se lever på medlemmarnas bidrag. I vinter behöver vi få in 7980 kr och hittill...  

Sylvester finansieras med din hjälp
Nu kommer vi att bli tydligare med att Sylvester är medlemsfinansierat. Utan din medlem...  

Senaste artiklar:

Nu kommer vi att bli tydligare med att Sylvester är medlemsfinansierat. Utan din medlemsavgift kan vi inte klara oss. Det är inte dyrt att bli plusmedlem! Vi inför också ett dubbelplusmedlemskap för den som vill stödja Sylvester lite extra.
Av Henrik Tornberg  Måndag, 13 Juli 2009
SYLVESTERS FRAMTID   
"det är alltså ett litet fåtal som med sin medlemsavgift sponsrar ditt och andra gratismedlemmars användande av sajten  "

Tyck till: Hur länge har du varit medlem i Sylvester?
Under 1 år
1-4 år
4-7 år
7-10 år

Jag vill bli plusmedlem!

Från och med nu möts du som är gratismedlem av följande meddelande då du loggar in:

"Hej gratismedlem, Sylvester kostar pengar att hålla igång!
Ursäkta framfusigheten men här kommer ett viktigt meddelande från mig som driver Sylvester.se. Du är förstås välkommen att använda sajten gratis men för att jag ska ha råd att hålla servrarna igång krävs att alla medlemmar då och då drar sitt strå till stacken och blir betalande medlemmar. Om inte tillräckligt många visar sitt stöd och intresse genom att betala medlemsavgiften ibland, så kan det heller inte att finnas någon framtid för Sylvester. Visste du att det faktiskt skulle räcka om varje person som använder Sylvester betalade för sitt medlemskap 1 månad per år? Just nu är det långt färre än så som betalar, det är alltså ett litet fåtal som med sin medlemsavgift sponsrar ditt och andra gratismedlemmars användande av sajten. Och vissa månader får jag själv skjuta till pengar för att hålla allt igång. Om du använder Sylvester regelbundet tycker jag att du ska fundera på vad det är värt för dig och överväga att betala medlemsavgiften åtminstone nån gång ibland. Med detta sagt hoppas att du får ett trevligt besök på Sylvester idag."

Du kan alltså fortfarande använda Sylvester gratis, men eftersom då bör du vara medveten om att det är andra som finansierar ditt medlemskap.

För dig som vill hjälpa Sylvester lite extra har vi infört "dubbelplusmedlemskapet" som kostar mer och räcker tre månader. Det ger inga direkta fördelar jämfört med det vanliga plusmedlemskapet, men du som vill vara med och hjälpa sajten lite extra kan välja det här alternativet istället för ett vanligt plusmedlemskap.

Tack för ditt stöd!

Jag vill bli plusmedlem!


HENRIK TORNBERG
Kommentera den här artikeln?
För att kunna starta eller delta i diskussioner på Sylvester behöver du först bli medlem. Det är gratis och tar bara några minuter.

Redan medlem? Logga in här

1 kommentarer har lämnats hittills:
Sylvester skrev 21/7-09:
2. Facebook är framför allt gratis för att de har över 200 miljoner användare. Och för att hundratals andra företag fixar med funktioner på facebook, och i sin tur tjänar på reklam.